Magiro: For dine mageproblemer

Unik formula for maksimal effekt!


I denne artikkelen får du informasjon om:

 • Hva er Magiro?
 • Hvorfor er hyllebær så bra for magehelsa?
 • Kan jeg bli kvitt mageproblemene mine med Magiro?
 • Hvilke andre ingredienser inneholder Magiro som hjelper fordøyelsen?
 • Hvordan du kan prøve Magiro i 30 dager til halv pris.

Magiro er et nyutviklet helsekostprodukt som kombinerer alle de kjente naturlige virkestoffene som har vist seg å ha en god effekt på fordøyelsen. Kombinasjonen som finnes i Magiro er helt unik, og så langt har produktet fått fantastiske tilbakemeldinger fra kunder. Problemer med magen, samt irritabel tarm, eller IBS, har stadig blitt mer normalt. Helsekost og forandringer i kosthold kan gi en positiv effekt.

Magiro kosttilskudd har fått svært gode tilbakemeldinger fra kunder. Mageproblemer som luft i magen, sure oppstøt, løs mage og hard mage  er hva våre kunder gir oss gode skussmål for.

Disse problemene går utover livskvaliteten vår, men nå er det håp for alle.

Hyllebær er kjent fra historien som et vidundermiddel for magen. Hyllebær er proppfulle av lektiner som er proteiner som finnes naturlig i de fleste planter. Forskning og tilbakemeldinger fra våre kunder tyder på at lektinene fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer.

Ryllik er kjent for å bedre fordøyelsen på en naturlig måte.

Vår unike kombinasjon av naturlige virkestoffer kjent fra naturmedisin er spesialutviklet for å gi deg en bedre magehelse.

Fennikel er kjent for å hjelpe mot luftplager i fordøyelsen og mot luft i magen.

Plages du ofte av opplåst mage og mye luft i magen, kan altså Magiro med fennikel gi deg god hjelp i hverdagen.

Prøv Magiro i 30 dager til halv pris.
Du betaler kun 125,- Porto/ekspedisjon er inkludert.

  Magiro endelig lansert i Norge!

  Jeg ønsker å prøve abonnement på Magiro. Vennligst send meg 30 dagers forbruk av Magiro til halv pris. Jeg betaler kun kr. 125,- Porto og eksp.kostnader er inkludert. Jeg er ikke forpliktet til fremtidig kjøp, men forplikter meg til å si opp abonnementet innen endringsfristen hvis jeg ikke ønsker å få tilsendt mer. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. person.

  JA TAKK, SEND MIN PRØVEPAKKE NÅ!

  NÆRINGSINNHOLD: Hyllebær (Sambucus Nigra), fennikel og ryllik

  Anbefalt daglig dosering er 2 tabletter om dagen.
  En boks Magiro inneholder 60 tabletter og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering.

  Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Sprekere Liv anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

  Har du spørsmål om Magiro, eller ditt abonnement – Send en e-post til post@sprekereliv.no eller ring 85416299 Mandag-onsdag 12:00-15:00