I en tid hvor mageproblemer har blitt et økende problem for folk i alle aldre forskes det mye på årsaker og løsninger. En av årsakene forskerne har funnet til mageproblemene er at uønskede organismer binder seg til reseptorene på tarmtottene og dette svekker tarmens immunforsvar.

En løsning det er stor enighet rundt blant forskere er at lektiner fra planter kan hjelpe. Lektiner fra hyllebær har den evnen at de klarer å overta plassen til de uønskede organismene og på denne måten styrke tarmens immunforsvar slik at symptomene rundt mageplager vil avta.

Hyllebær har vært brukt for å bedre magehelsen så langt tilbake som 2000 år, men det var først i London i 1677 at det ble gitt ut den første boken om hyllebærs egenskaper for magen. De siste 20-30 årene har det vært forsket mye på hyllebær og lektiner, og det er skrevet mange artikler som peker på de positive egenskapene.

Utviklet med optimale ingredienser basert på forskernes anbefalinger.

Kosttilskuddet Magiro er utviklet i Norge og inneholder optimale virkestoffer for å bedre magehelsen basert på forskernes anbefalinger. Med hyllebær som primærvirkestoff vil kosttilskuddet tilføre kroppen lektinene som trengs for å styrke immunforsvaret.

Ryllik og fennikel er også lagt til for å gjøre tilskuddet enda mer potent da disse også er kjent for å ha god virkning på mageproblemer.

Tynntarmen er rundt 3 meter lang og har millioner av reseptorer som lektinene skal binde seg til, så hvor raskt man vil merke en endring vil variere mye fra person til person, men etter et par måneder skal de fleste ha begynt å merke bedring.

Prøv Magiro i 30 dager til halv pris.
Du betaler kun 125,- Porto/ekspedisjon er inkludert.

  Magiro endelig lansert i Norge!

  Jeg ønsker å prøve abonnement på Magiro. Vennligst send meg 30 dagers forbruk av Magiro til halv pris. Jeg betaler kun kr. 125,- Porto og eksp.kostnader er inkludert. Jeg er ikke forpliktet til fremtidig kjøp, men forplikter meg til å si opp abonnementet innen endringsfristen hvis jeg ikke ønsker å få tilsendt mer. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. person.

  JA TAKK, SEND MIN PRØVEPAKKE NÅ!

  NÆRINGSINNHOLD: Hyllebær (Sambucus Nigra), fennikel og ryllik

  Anbefalt daglig dosering er 2 tabletter om dagen.
  En boks Magiro inneholder 60 tabletter og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering.

  Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Sprekere Liv anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

  Har du spørsmål om Magiro, eller ditt abonnement – Send en e-post til post@sprekereliv.no eller ring 85416299 hverdager mellom 12:00-15:00