LaxPro: hydrolysert fiskeprotein

Norgessuksessen!


✔ Fiskeprotein for din helse

✔ Vitamin D for beinvekst, skjelett og tenner


Kampanjetilbud

LaxPro er et kosttilskudd bestående av hydrolysert fiskeprotein og vitamin D3.
Prøv LaxPro til halv pris i 30 dager.

3 gode grunner til å bruke LaxPro

1) Dekker dagsbehovet for D-vitamin
2) Forebygger livsstilssykdommer
3) Bidrar til økt energi i hverdagen

✔Hydrolysert fiskeprotein

LaxPro har sitt utspring fra forskning ved Universitetet i Bergen og Haukeland universitetssykehus. Resultatene viste blant annet at folk med høyt fiskeinntak har færre livsstilssykdommer. Lakseproteinet som brukes i Hydroprot har vunnet den europeiske helsekostprisen «Årets ingrediens» innen kategorien vektkontroll. Vi bruker avskjær fra laksefileter. Ikke fiskebein, brusk og innvoller som en del andre aktører benytter seg av. Proteinet i Hydroprot er hydrolysert, som betyr at det taes mer effektivt og raskere opp av kroppen enn om du spiser vanlig fisk.

✔Vitamin D

I tillegg til fiskeproteiner er LaxPro tilsatt vitamin D3. Kroppen trenger D-vitamin blant annet for å kunne ta opp kalsium og styrke beinveksten. Norske myndigheter anbefaler at man tar et tilskudd av vitamin D daglig. Et økt fiskeinntak er også anbefalt. Med LaxPro får du begge deler!

Tusenvis av fornøyde kunder

Kunder om vårt fiskeprotein:
Else Marie: ❞Helsa er blitt mye bedre, og jeg har fått mer overskudd til å både trene og delta i det daglige liv.❞
Aslaug: ❞Jeg spiser sjeldent fisk, derfor er tilskuddet ekstra bra å ha i hverdagen. Da får jeg i meg det jeg trenger for å ha et godt og aktivt liv❞

LaxPro kosttilskudd har fått svært gode tilbakemeldinger fra kunder. Med både fiskeproteiner av ypperste kvalitet og D-vitamin er dette et godt tilskudd for helsa. Proteinet i LaxPro er hydrolysert, som betyr at det taes mer effektivt og raskere opp av kroppen enn om du spiser vanlig fisk.
Økt inntak av fisk reduserer faren for utvikling av livsstilssykdommer – LaxPro gjør det enkelt å få i seg helsekost fra havet.

Innhold per dagsdose (5 kapsler):
Lakseproteinhydrolysat 1750 mg.
Vitamin D3 10 ug.
Ingredienser:
Lakseproteinhydrolysat, kolekalisiferol, tabletthjelpestoffer (bovint felatin, silisiumdioksyd, magnesiumsalter av fettsyrer).

LaxPro er lukt- og smaksfrie kapsler med fiskeprotein, tilsatt D-vitamin. En boks LaxPro inneholder 150 kapsler og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering. Du skal innta fem kapsler daglig. Helst i forbindelse med dagens to første måltider. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. For at du skal oppnå best mulig effekt, bør LaxPro inntas hver dag. Ved et jevnt daglig inntak over tid, kan LaxPro være ekstra nyttig for deg som ikke spiser fisk syv dager uken.
Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Sprekere Liv anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produktet, kontakt lege for mer informasjon.

Prøv LaxPro til halv pris i 30 dager
Du betaler kun 145,- Porto/ekspedisjon er inkludert.

  LaxPro - Norgessuksessen

  Jeg ønsker å prøve abonnement på LaxPro. Vennligst send meg 30 dagers forbruk av LaxPro. Jeg betaler kun kr. 145,- Porto og eksp.kostnader er inkludert. Jeg er ikke forpliktet til fremtidig kjøp, men forplikter meg til å si opp abonnementet innen endringsfristen hvis jeg ikke ønsker å få tilsendt mer. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. person.

  JA TAKK, SEND MIN PRØVEPAKKE NÅ!

  NÆRINGSINNHOLD: Lakseproteinhydrolysat, vitamin D3

  Anbefalt daglig dosering er 5 kapsler om dagen.
  En boks LaxPro inneholder 150 kapsler og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering.

  Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Marine Vital anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

  Har du spørsmål om LaxPro, eller ditt abonnement – Send en e-post til post@sprekereliv.no eller ring 85416299 Mandag, onsdag og torsdag 12:00-15:00